wtorek, 24 czerwca 2014

Pasta z makreli w chrupiącym wafelku

A na przystawkę jajka w wafelku.



Farsz:
3 jajka
średnia makrela
cebula
natka pietruszki
kukurydza z puszki
majonez
pieprz, sół
Przygotowanie:
Jajka ugotuj na twardo i pokrój w drobną kosteczkę, obierz makrelę, połącz z cebulą posiekana na bardzo drobno, kukurydzą i posiekaną natką pietruszki. Dodaj sól, pieprz i 2 żyłki majonezu. Wymieszaj i nadziej wafelki.


3 komentarze:

  1. taka pasta dobrze sprawdzi się i na chlebku:)pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  2. A gdzie kupić takie wafelki ?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Bez reklamy ale w Auchan 😉 kupowałam tam wafelki 😉

      Usuń