Fotorelacja z warsztatów QAFP
Już po raz drugi miałam możliwość uczestniczenia w warsztatach QAFP. Tym razem tematyką była "30 minut z QAFP". Blogerzy mieli możliwość zagłębienia się w szybkie przygotowania dobrej wieprzowiny na grillu.
Warsztaty rozpoczęły się wykładem i pogłębieniem wiedzy o certyfikowanym mięsie QAFP, sposobie przyrządzania oraz spotkaniem z dietetykiem, który zgłębił nam wiedzę o naszej codziennej diecie i o produktach, które powinniśmy stosować. Całe warsztaty prowadził Szef kuchni Sebastian Krauzowicz, pod jego okiem mieliśmy możliwość przygotowania wielu ciekawych dań.
Dzięki takim warsztatom, pogłębiamy swoją wiedzę i nie boimy się jej przekazywać dalej.
Morał z tego taki, że dobra wieprzowina sprawdza się świetnie jako wykwintne danie na grillu.
Było pysznie!
Komentarze
Prześlij komentarz